Skip to main content
Toggle Settings Menu
0
Toggle Settings Menu

Basa

Afrikaans shqiptar (Albanian) አማርኛ (Amharic) عربى (Arabic) հայերեն (Armenian) Azərbaycan (Azerbaijani) Euskal (Basque) Беларус (Belarusian) বাঙালি (Bengal)i Bosanski (Bosnian) български (Bulgarian) Català (Catalan) Cebuano 简体中文 (Chinese - Simplified) 中國傳統的 (Chinese - Traditional) Corsu (Corsican) Hrvatski (Croatian) čeština (Czech) dansk (Danish) Nederlands (Dutch) English Esperanto Eestlane (Estonian) Suomalainen (Finnish) Française (French) Frisian Galego (Galician) ქართული (Georgian) Deutsche (German) Ελληνικά (Greek) ગુજરાતી (Gujarati) Kreyòl Ayisyen (Haitian Creole) Hausa Ōlelo Hawaiʻi (Hawaiian) עברית (Hebrew) हिन्दी (Hindi) Hmong Magyar (Hungarian) Íslensku (Icelandic) Ndi Igbo (Igbo) bahasa Indonesia (Indonesian) Gaeilge (Irish) Italiana (Italian) 日本人 (Japanese) Basa jawa (Javanese) ಕನ್ನಡ (Kannada) Қазақ (Kazakh) ខ្មែរ (Khmer) 한국어 (Korean) Kurdî (Kurdish) Кыргызча (Kyrgyz) ລາວ (Lao) Latine (Latin) Latvietis (Latvian) Lietuvis (Lithuanian) Lëtzebuergesch (Luxembourgish) Македонски (Macedonian) Malagasy Melayu (Malay) മലയാളം (Malayalam) Malti (Maltese) Maori मराठी (Marathi) Монгол (Mongolian) မြန်မာ (Burmese) नेपाली (Nepali) norsk (Norwegian) Nyanja (Chichewa) پښتو (Pashto) فارسی (Persian) Polskie (Polish) Portuguesa (Portuguese) ਪੰਜਾਬੀ (Punjabi) Română (Romanian) русский (Russian) Samoa (Samoan) Gàidhlig na h-Alba (Scots Gaelic) Српски (Serbian) Sesotho Shona سنڌي (Sindhi) සිංහල (Sinhalese) slovenský (Slovak) Slovenščina (Slovenian) Soomaali (Somali) Español (Spanish) Urang Sunda (Sundanese) Kiswahili (Swahili) svenska (Swedish) Tagalog (Filipino) Точик (Tajik) தமிழ் (Tamil) తెలుగు (Telugu) ไทย (Thai) Türk (Turkish) Українська (Ukrainian) اردو (Urdu) O'zbek (Uzbek) Tiếng Việt (Vietnamese) Cymraeg (Welsh) isiXhosa (Xhosa) יידיש (Yiddish) Yoruba IsiZulu (Zulu)

Community Schools of Frankfort (1170)

Akuntabilitas Kaayaan

Kaayaan Kelas

C

Skor State

Kumaha kaayaan sakola pikeun sakola ieu ditangtukeun?

Unggal sakola nampi skor kanggo sadayana indikasi anu berlaku. Skor dina indikator ieu ditimbang ku ngahasilkeun kelas hurup akhir akhir, dumasar kana skala 0-100. (Sumber data: 2018-2019 taun sakola) Diajar langkung seueur

Goréng kana waktosna

2017-2018

C

2018-2019

C

Kamajuan Siswa

Indikator ieu ngukur kamampuan mahasiswa standar-level inggris / Seni jeung Matématika di sakola.

Tumuwuh Siswa

Indikator ieu ngukur kamekaran murid kana kamampuan di sakola. Masing-masing murid ngiringan dumasar kana jinis kamekaran anu ditunjukeun (pertumbuhan alit, kamekaran tipil, kunjungan luhur). Titik ditugaskeun nganggo méja tumuwuh pikeun kamahéran. Sakola tiasa langkung ti 100 titik dina métrik ieu.

Pascasarjana sareng Kampus sareng Kesiapan Karir

Indikator ieu ngukur parantosan siswa kalumutan Indiana dina opat taun lima taun di sakola, sareng kapercayaan murid nunjukkeun kesiapan postecondary.