Skip to main content
Toggle Settings Menu
0
Toggle Settings Menu

Basa

Afrikaans shqiptar (Albanian) አማርኛ (Amharic) عربى (Arabic) հայերեն (Armenian) Azərbaycan (Azerbaijani) Euskal (Basque) Беларус (Belarusian) বাঙালি (Bengal)i Bosanski (Bosnian) български (Bulgarian) Català (Catalan) Cebuano 简体中文 (Chinese - Simplified) 中國傳統的 (Chinese - Traditional) Corsu (Corsican) Hrvatski (Croatian) čeština (Czech) dansk (Danish) Nederlands (Dutch) English Esperanto Eestlane (Estonian) Suomalainen (Finnish) Française (French) Frisian Galego (Galician) ქართული (Georgian) Deutsche (German) Ελληνικά (Greek) ગુજરાતી (Gujarati) Kreyòl Ayisyen (Haitian Creole) Hausa Ōlelo Hawaiʻi (Hawaiian) עברית (Hebrew) हिन्दी (Hindi) Hmong Magyar (Hungarian) Íslensku (Icelandic) Ndi Igbo (Igbo) bahasa Indonesia (Indonesian) Gaeilge (Irish) Italiana (Italian) 日本人 (Japanese) Basa jawa (Javanese) ಕನ್ನಡ (Kannada) Қазақ (Kazakh) ខ្មែរ (Khmer) 한국어 (Korean) Kurdî (Kurdish) Кыргызча (Kyrgyz) ລາວ (Lao) Latine (Latin) Latvietis (Latvian) Lietuvis (Lithuanian) Lëtzebuergesch (Luxembourgish) Македонски (Macedonian) Malagasy Melayu (Malay) മലയാളം (Malayalam) Malti (Maltese) Maori मराठी (Marathi) Монгол (Mongolian) မြန်မာ (Burmese) नेपाली (Nepali) norsk (Norwegian) Nyanja (Chichewa) پښتو (Pashto) فارسی (Persian) Polskie (Polish) Portuguesa (Portuguese) ਪੰਜਾਬੀ (Punjabi) Română (Romanian) русский (Russian) Samoa (Samoan) Gàidhlig na h-Alba (Scots Gaelic) Српски (Serbian) Sesotho Shona سنڌي (Sindhi) සිංහල (Sinhalese) slovenský (Slovak) Slovenščina (Slovenian) Soomaali (Somali) Español (Spanish) Urang Sunda (Sundanese) Kiswahili (Swahili) svenska (Swedish) Tagalog (Filipino) Точик (Tajik) தமிழ் (Tamil) తెలుగు (Telugu) ไทย (Thai) Türk (Turkish) Українська (Ukrainian) اردو (Urdu) O'zbek (Uzbek) Tiếng Việt (Vietnamese) Cymraeg (Welsh) isiXhosa (Xhosa) יידיש (Yiddish) Yoruba IsiZulu (Zulu)

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

Prestasi Siswa

Prestasi Siswa kaasup kamahéran siswa sareng partisipasi murid. Ngukur kaahlian siswa naha siswa parantos tepang atanapi langkung ti standar sareng ekspektasi tingkat-kelas. Ukuran partisipasi siswa naha murid nyandak bagian sareng ngalengkepan penilaian statewide. Ngan mahasiswa anu nyéépkeun seueur taun sakola anu ngadaptar di sakola kalebet nalika ngalaporkeun prestasi murid. (Sumber data: 2018-2019 taun sakola)

Kumaha cara mahasiswa di perusahaan ieu ngalaksanakeun penilaian statewide?

Kamaheran siswa ngukur naha siswa patepang atanapi langkung ti standar sareng ekspektasi kelas-tingkat.

Keuntungan Inggris / Basa Seni

Grades 3-8

52.9%
Kaayaan Rata-rata 48.9%

Keuntungan Inggris / Basa Seni Grades 3-8

Ras / Etnik

Urang Asia

74.6%

Hideung / Afrika-Amérika

25.9%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

41.0%

Multiracial

43.1%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

57.5%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

35.4%

Peserta Didik

23.8%

Kukut

28.8%

Kamampuhan Luhur

96.0%

Henteu boga bumi

45.8%

Militér Nyambung

44.8%

Siswa sareng cacad

17.5%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

52.9%

Indiana

48.9%

Kamajuan Matématika

Grades 3-8

54.1%
Kaayaan Rata-rata 48.7%

Kamajuan Matématika Grades 3-8

Ras / Etnik

Urang Asia

85.7%

Hideung / Afrika-Amérika

22.2%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

43.3%

Multiracial

42.2%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

59.2%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

36.7%

Peserta Didik

32.0%

Kukut

31.8%

Kamampuhan Luhur

98.7%

Henteu boga bumi

37.5%

Militér Nyambung

37.9%

Kulawarga Migran

N *

Siswa sareng cacad

20.0%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

54.1%

Indiana

48.7%

Kamajuan Élmu

Grades 4 & 6

50.0%
Kaayaan Rata-rata 47.4%

Kamajuan Élmu Grades 4 & 6

Ras / Etnik

Urang Asia

76.9%

Hideung / Afrika-Amérika

17.3%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

34.7%

Multiracial

32.1%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

56.1%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

30.7%

Peserta Didik

23.3%

Kamampuhan Luhur

N *

Militér Nyambung

45.2%

Siswa sareng cacad

18.9%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

50.0%

Indiana

47.4%

Kelas 10 (Biologi)

52.6%
Kaayaan Rata-rata 38.6%

Kamajuan Élmu Kelas 10 (Biologi)

Ras / Etnik

Urang Asia

70.8%

Hideung / Afrika-Amérika

26.5%

Hispanik

40.0%

Multiracial

44.7%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

56.1%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

34.5%

Peserta Didik

N *

Militér Nyambung

N *

Siswa sareng cacad

12.3%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

52.6%

Indiana

38.6%

Kamajuan Sosial

Siswa 5

53.5%
Kaayaan Rata-rata 46.0%

Kamajuan Sosial Siswa 5

Ras / Etnik

Urang Asia

N *

Hideung / Afrika-Amérika

17.6%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

42.2%

Multiracial

35.6%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

59.5%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

33.0%

Peserta Didik

N *

Kamampuhan Luhur

N *

Militér Nyambung

N *

Siswa sareng cacad

20.1%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

53.5%

Indiana

46.0%

Kamajuan Maca

Siswa 3

90.4%
Kaayaan Rata-rata 87.3%

Kamajuan Maca Siswa 3

Ras / Etnik

Urang Asia

N *

Hideung / Afrika-Amérika

70.3%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

83.9%

Multiracial

84.0%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

94.1%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

84.7%

Peserta Didik

81.0%

Kamampuhan Luhur

100.0%

Henteu boga bumi

N *

Militér Nyambung

95.5%

Kulawarga Migran

N *

Siswa sareng cacad

63.0%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

90.4%

Indiana

87.3%

Kumaha cara mahasiswa dina perusahaan ieu pagelaran dibandingkeun target interim nagara pikeun kamampuan Inggris / Basa Seni sareng Matematika?

Target interim nunjukkeun kamajuan taunan anu diperyogikeun diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan jangka panjang nagara pikeun kamampuan.

Grup Siswa

Naon tingkat kamampuan murid anu ayeuna nunjukkeun dina perusahaan ieu?

Tingkat kalayan titik héjo nunjukkeun skor lulus ngalaksanakeun prestasi suksés standar-tingkat standar sareng ekspektasi.

Lulus Skor

ILEARN Performance

Kakuatan Handap ieu

Ngadeukeutan Kamampuan

Mangpaat

Diluhureun Kamampuan

Tahap Inggris / Basa Seni 3-8

Tahap Inggris / Basa Seni 3-8

23.4% 24.0% 32.0% 20.7%

Gred Matematika 3-8

Gred Matematika 3-8

23.0% 23.2% 30.3% 23.5%

Grades Élmu 4 & 6

Grades Élmu 4 & 6

28.8% 21.2% 29.2% 20.8%

Élmu Kelas 10 (Biologi)

Élmu Kelas 10 (Biologi)

22.7% 24.7% 29.6% 23.0%

ISTEP + Kinerja

Henteu Lulus

Pas

Pas Ditambah

Inggris / Seni Basa Kelas 10

Inggris / Seni Basa Kelas 10

35.4% 35.5% 26.1%

Matematika Kelas 10

Matematika Kelas 10

65.8% 26.8% 4.3%

Naon harga partisipasi dina perusahaan ieu dina penilaian statewide?

Ukuran partisipasi siswa naha murid nyandak bagian sareng ngalengkepan penilaian statewide.

Partisipasi Bahasa / Bahasa Seni

Grades 3-8

99.8%
Kaayaan Rata-rata 99.6%

Partisipasi Bahasa / Bahasa Seni Grades 3-8

Ras / Etnik

Urang Asia

100.0%

Hideung / Afrika-Amérika

99.1%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

100.0%

Multiracial

99.7%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

99.9%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

99.8%

Peserta Didik

100.0%

Kukut

100.0%

Kamampuhan Luhur

99.8%

Henteu boga bumi

100.0%

Militér Nyambung

100.0%

Siswa sareng cacad

99.5%

Perséntase siswa milu dina penilaian Inggris / Seni Kasenian ganti dina sasmita 3-8

1.3%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

99.8%

Indiana

99.6%

Siswair 10

97.8%
Kaayaan Rata-rata 97.3%

Partisipasi Bahasa / Bahasa Seni Siswair 10

Ras / Etnik

Urang Asia

100.0%

Hideung / Afrika-Amérika

100.0%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

91.8%

Multiracial

94.4%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

98.2%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

95.8%

Peserta Didik

N *

Kukut

N *

Kamampuhan Luhur

98.0%

Henteu boga bumi

N *

Militér Nyambung

N *

Siswa sareng cacad

93.6%

Perséntase siswa milu dina penilaian Inggris / Seni Kasenian dina kelas 10

1.5%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

97.8%

Indiana

97.3%

Partisipasi Matematika

Grades 3-8

99.8%
Kaayaan Rata-rata 99.6%

Partisipasi Matematika Grades 3-8

Ras / Etnik

Urang Asia

100.0%

Hideung / Afrika-Amérika

99.3%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

100.0%

Multiracial

99.7%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

99.8%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

99.7%

Peserta Didik

99.2%

Kukut

100.0%

Kamampuhan Luhur

99.8%

Henteu boga bumi

100.0%

Militér Nyambung

100.0%

Siswa sareng cacad

99.4%

Perséntase siswa milu dina penilaian matématika alternatip dina sasmita 3-8

1.3%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

99.8%

Indiana

99.6%

Siswair 10

97.8%
Kaayaan Rata-rata 97.5%

Partisipasi Matematika Siswair 10

Ras / Etnik

Urang Asia

100.0%

Hideung / Afrika-Amérika

98.6%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

91.8%

Multiracial

96.3%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

98.2%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

95.5%

Peserta Didik

N *

Kukut

N *

Kamampuhan Luhur

98.0%

Henteu boga bumi

N *

Militér Nyambung

N *

Siswa sareng cacad

92.9%

Perséntase siswa milu dina penilaian matématik di kelas 10

1.5%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

97.8%

Indiana

97.5%

Partisipasi Élmu

Grades 4 & 6

98.1%
Kaayaan Rata-rata 98.6%

Partisipasi Élmu Grades 4 & 6

Ras / Etnik

Urang Asia

100.0%

Hideung / Afrika-Amérika

96.9%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

100.0%

Multiracial

92.3%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

98.4%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

97.1%

Peserta Didik

100.0%

Kamampuhan Luhur

100.0%

Henteu boga bumi

N *

Militér Nyambung

91.2%

Siswa sareng cacad

92.0%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

98.1%

Indiana

98.6%

Kelas 10 (Biologi)

90.2%
Kaayaan Rata-rata 84.4%

Partisipasi Élmu Kelas 10 (Biologi)

Ras / Etnik

Urang Asia

91.3%

Hideung / Afrika-Amérika

72.6%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

77.6%

Multiracial

80.3%

Pribumi Amérika

N *

Bodas

89.8%

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

83.8%

Peserta Didik

65.0%

Kukut

N *

Kamampuhan Luhur

97.0%

Henteu boga bumi

N *

Militér Nyambung

N *

Kulawarga Migran

N *

Siswa sareng cacad

75.8%

Kinerja dina Kontéks

New Albany-Floyd Co Con Sch (2400)

90.2%

Indiana

84.4%
Ningali Laporan Performance taunan (APR). https://media.doe.in.gov/apr/2019/f2400-standard.pdf
Diajar langkung seueur ngeunaan prestasi murid ngeunaan penilaian nasional kamajuan pendidikan. https://nces.ed.gov/nationsreportcard/
Diajar langkung seueur ngeunaan murid prasekolah di Indiana. http://www.elacindiana.org/data/elac-annual-report-interactive-dashboard/