Skip to main content
Toggle Settings Menu
0
Toggle Settings Menu

Basa

Afrikaans shqiptar (Albanian) አማርኛ (Amharic) عربى (Arabic) հայերեն (Armenian) Azərbaycan (Azerbaijani) Euskal (Basque) Беларус (Belarusian) বাঙালি (Bengal)i Bosanski (Bosnian) български (Bulgarian) Català (Catalan) Cebuano 简体中文 (Chinese - Simplified) 中國傳統的 (Chinese - Traditional) Corsu (Corsican) Hrvatski (Croatian) čeština (Czech) dansk (Danish) Nederlands (Dutch) English Esperanto Eestlane (Estonian) Suomalainen (Finnish) Française (French) Frisian Galego (Galician) ქართული (Georgian) Deutsche (German) Ελληνικά (Greek) ગુજરાતી (Gujarati) Kreyòl Ayisyen (Haitian Creole) Hausa Ōlelo Hawaiʻi (Hawaiian) עברית (Hebrew) हिन्दी (Hindi) Hmong Magyar (Hungarian) Íslensku (Icelandic) Ndi Igbo (Igbo) bahasa Indonesia (Indonesian) Gaeilge (Irish) Italiana (Italian) 日本人 (Japanese) Basa jawa (Javanese) ಕನ್ನಡ (Kannada) Қазақ (Kazakh) ខ្មែរ (Khmer) 한국어 (Korean) Kurdî (Kurdish) Кыргызча (Kyrgyz) ລາວ (Lao) Latine (Latin) Latvietis (Latvian) Lietuvis (Lithuanian) Lëtzebuergesch (Luxembourgish) Македонски (Macedonian) Malagasy Melayu (Malay) മലയാളം (Malayalam) Malti (Maltese) Maori मराठी (Marathi) Монгол (Mongolian) မြန်မာ (Burmese) नेपाली (Nepali) norsk (Norwegian) Nyanja (Chichewa) پښتو (Pashto) فارسی (Persian) Polskie (Polish) Portuguesa (Portuguese) ਪੰਜਾਬੀ (Punjabi) Română (Romanian) русский (Russian) Samoa (Samoan) Gàidhlig na h-Alba (Scots Gaelic) Српски (Serbian) Sesotho Shona سنڌي (Sindhi) සිංහල (Sinhalese) slovenský (Slovak) Slovenščina (Slovenian) Soomaali (Somali) Español (Spanish) Urang Sunda (Sundanese) Kiswahili (Swahili) svenska (Swedish) Tagalog (Filipino) Точик (Tajik) தமிழ் (Tamil) తెలుగు (Telugu) ไทย (Thai) Türk (Turkish) Українська (Ukrainian) اردو (Urdu) O'zbek (Uzbek) Tiếng Việt (Vietnamese) Cymraeg (Welsh) isiXhosa (Xhosa) יידיש (Yiddish) Yoruba IsiZulu (Zulu)

Indianapolis Metropolitan High Sch (9670)

Prestasi Siswa

Prestasi Siswa kaasup kamahéran siswa sareng partisipasi murid. Ngukur kaahlian siswa naha siswa parantos tepang atanapi langkung ti standar sareng ekspektasi tingkat-kelas. Ukuran partisipasi siswa naha murid nyandak bagian sareng ngalengkepan penilaian statewide. Ngan mahasiswa anu nyéépkeun seueur taun sakola anu ngadaptar di sakola kalebet nalika ngalaporkeun prestasi murid. (Sumber data: 2018-2019 taun sakola)

Kumaha cara mahasiswa di perusahaan ieu ngalaksanakeun penilaian statewide?

Kamaheran siswa ngukur naha siswa patepang atanapi langkung ti standar sareng ekspektasi kelas-tingkat.

Kamajuan Élmu

Kelas 10 (Biologi)

N *
Kaayaan Rata-rata 38.6%

Kamajuan Élmu Kelas 10 (Biologi)

Ras / Etnik

Hideung / Afrika-Amérika

N *

Hispanik

N *

Bodas

N *

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

N *

Peserta Didik

N *

Siswa sareng cacad

N *

Kinerja dina Kontéks

Indianapolis Metropolitan High Sch (9670)

N *

Indiana

38.6%

Kumaha cara mahasiswa dina perusahaan ieu pagelaran dibandingkeun target interim nagara pikeun kamampuan Inggris / Basa Seni sareng Matematika?

Target interim nunjukkeun kamajuan taunan anu diperyogikeun diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan jangka panjang nagara pikeun kamampuan.

Grup Siswa

Naon tingkat kamampuan murid anu ayeuna nunjukkeun dina perusahaan ieu?

Tingkat kalayan titik héjo nunjukkeun skor lulus ngalaksanakeun prestasi suksés standar-tingkat standar sareng ekspektasi.

Lulus Skor

ILEARN Performance

Kakuatan Handap ieu

Ngadeukeutan Kamampuan

Mangpaat

Diluhureun Kamampuan

Élmu Kelas 10 (Biologi)

Élmu Kelas 10 (Biologi)

N * N * N * N *

ISTEP + Kinerja

Henteu Lulus

Pas

Pas Ditambah

Inggris / Seni Basa Kelas 10

Inggris / Seni Basa Kelas 10

96.4% 3.6% 0.0%

Matematika Kelas 10

Matematika Kelas 10

87.5% 0.0% 0.0%

Naon harga partisipasi dina perusahaan ieu dina penilaian statewide?

Ukuran partisipasi siswa naha murid nyandak bagian sareng ngalengkepan penilaian statewide.

Partisipasi Bahasa / Bahasa Seni

Siswair 10

100.0%
Kaayaan Rata-rata 97.3%

Partisipasi Bahasa / Bahasa Seni Siswair 10

Ras / Etnik

Urang Asia

N *

Hideung / Afrika-Amérika

100.0%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

N *

Multiracial

N *

Pribumi Amérika

N *

Bodas

N *

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

100.0%

Kukut

N *

Henteu boga bumi

N *

Siswa sareng cacad

N *

Perséntase siswa milu dina penilaian Inggris / Seni Kasenian dina kelas 10

0.0%

Kinerja dina Kontéks

Indianapolis Metropolitan High Sch (9670)

100.0%

Indiana

97.3%

Partisipasi Matematika

Siswair 10

100.0%
Kaayaan Rata-rata 97.5%

Partisipasi Matematika Siswair 10

Ras / Etnik

Urang Asia

N *

Hideung / Afrika-Amérika

100.0%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

N *

Multiracial

N *

Pribumi Amérika

N *

Bodas

N *

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

100.0%

Kukut

N *

Henteu boga bumi

N *

Siswa sareng cacad

N *

Perséntase siswa milu dina penilaian matématik di kelas 10

0.0%

Kinerja dina Kontéks

Indianapolis Metropolitan High Sch (9670)

100.0%

Indiana

97.5%

Partisipasi Élmu

Kelas 10 (Biologi)

51.3%
Kaayaan Rata-rata 84.4%

Partisipasi Élmu Kelas 10 (Biologi)

Ras / Etnik

Urang Asia

N *

Hideung / Afrika-Amérika

60.0%

Kapuloan Hawaii atanapi Pasifik

N *

Hispanik

N *

Multiracial

N *

Pribumi Amérika

N *

Bodas

N *

Grup Siswa

Ngahasilkeun Ekonomina

58.1%

Peserta Didik

N *

Kukut

N *

Henteu boga bumi

N *

Siswa sareng cacad

N *

Kinerja dina Kontéks

Indianapolis Metropolitan High Sch (9670)

51.3%

Indiana

84.4%
Ningali Laporan Performance taunan (APR). https://media.doe.in.gov/apr/2019/f9670-standard.pdf
Diajar langkung seueur ngeunaan prestasi murid ngeunaan penilaian nasional kamajuan pendidikan. https://nces.ed.gov/nationsreportcard/
Diajar langkung seueur ngeunaan murid prasekolah di Indiana. http://www.elacindiana.org/data/elac-annual-report-interactive-dashboard/